1

100 % cashback bij Omni Slots

Omni Slots heeft weer een leuke actie. Je kunt dit weekend met echt geld spelen zonder dat je je inzet verliest. Van iedere eerste storting die je dit weekend doet, kun je 100%  terugkrijgen. Dit kan tot wel €200 oplopen!

Hoe werkt deze actie?

Wil je dit weekend gebruik maken van deze cashback actie? Dat is eigenlijk vrij simpel. Het eerste wat je moet doen, is een account aanmaken op Omni Slots wanneer je deze nog niet hebt. Heb je dit gedaan, dan is de volgende stap om geld op je account te storten en daarna kun je beginnen met spelen. Eigenlijk is het dus niet anders dan de ander de keren dat je bij dit casino gespeeld hebt. Het enige verschil is dat het geld dat je dit weekend verliest weer op je account teruggestort wordt.

Regels Cashback bonus

Een van de voorwaarden van deze actie is dat je minimaal €20 op je account stort en het maximale bedrag dat je terug kunt krijgen is €200. Wanneer je de regels goed doorleest, dan zul je zien dat deze actie alleen geldt voor de eerste storting die je dit weekend maakt. Wil je optimaal van deze actie gebruik maken, dan is het slim om €200 in een keer te storten. Dit hele bedrag krijg je maandag namelijk weer terug wanneer je verliest. Zou je 20 keer €10 euro storten en ook hier weer €200 verspelen, dan zou je maar €10, het bedrag van je eerste storting, terugkrijgen. Er zijn nog een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen, wil je gebruik maken van deze cashback bonus. Lees deze dus eerst goed door.

Terug naar nieuwsoverzicht