1

Bingocams Bingotoernooi met €100.000,- jackpot!

Bij Bingocams kun je terecht voor de allerbeste bingo toernooien en dat wordt nu weer bewezen. Het allergrootste bingotoernooi is van start gegaan. Het toernooi heeft een prijzenpot van maar liefst €100.000,- dus het is beslist de moeite waard om mee te spelen.

Het Gouden Ticket Toernooi is op 1 oktober van start gegaan en loopt tot 19 december. Die dag is de grote finale waarin men strijdt voor drie gegarandeerde jackpots van €10.000,- , €20.000,- en een knallende hoofdprijs van €50.000,-!

Hoe werkt het BingoCams Gouden Ticket Toernooi?

De aankomende weken kun je gouden bingo ballen verdienen met bingo én met diverse casino games. Op de volgende vier manieren kun gouden ballen verdienen:

  1. Speel de All Laser and Jumping Jackpot of Rollover Riches;
  2. Win de jackpot in één van de speciale 90- of 75 Rooms en ontvang 10 gouden bingo ballen;
  3. Speel op geselecteerde slotmachines en win tot wel 5 gouden bingo ballen per week;
  4. Maak een eerste storting van minimaal €10,- en ontvang meteen 5 gratis gouden bingo ballen.

Bemachtig tot wel drie finaleplekken!

Met deze gouden bingo ballen maak je kans om een plekje te bemachtigen in de drie grande finales van het spel. De top 300 spelers spelen mee met de eerste finale voor de €10.000,- jackpot. De tweede finale is open voor de top 200 spelers en hier maak je kans op €20.000,-. De top 100 spelers worden uitgenodigd voor de derde finale en spelen voor de klapper van €50.000,-.

Als je je best doet, kun je dus in alle drie de finales meespelen en drie keer kans maken op een topprijs! Begin dus vandaag nog met spelen en verzamel zoveel mogelijk gouden bingo ballen.

500% bonus + 25 gratis spins als welkom!

Bij BingoCams weten ze wel wat een warm welkom is. De welkomstbonus is aangepast en bestaat nu uit maar liefst €5,- gratis + 500% bonus + 25 gratis spins voor Starburst.

Kom dus snel spelen bij BingoCams om gebruik te maken van deze geweldige actie en aanbieding!

Veel succes!

Terug naar nieuwsoverzicht