1

Bingocams oudjaarsavond jackpot: €2013 hoge gegarandeerde jackpot

Bingo is online ongekend populair geworden in 2012. Een van de belangrijkste oorzaken hiervan is natuurlijk bingocams. Deze aanbieder heeft het spel naar een nieuw niveau getilt en enorm veel spelers weten aan te trekken. De vernieuwende software met webcam functionaliteit was hier natuurlijk de belangrijkste oorzaak van. Heb je dit nog niet zelf uitgetest dan wordt het tijd voor je.

En nu heb je een perfecte reden. Bingocams heeft namelijk een spetterende bonus voor je om het oude jaar uit te zwaaien. Je kunt een heuse jackpot game spelen op maandag 31 december. Vanaf 22.000 uur worden er 24 ronden gespeeld. Een lot kost 25 eurocent en er zijn 20 loten per ronde. Je speelt om een gegarandeerde jackpot van €2013 en 1 gouden ticket.

De enige voorwaarde om mee te mogen doen is dat je 7 dagen voor de actie minimaal €25 op je spelersrekening hebt gestort. Nog geen lid van Bingocams? Geen probleem. Je hebt nu nog ruim te tijd om je voor de actie te kwalificeren. En als je als nieuwe speler €25 stort dan krijg je ook nog eens een leuke welkomst bonus. Je ontvangt namelijk €5 gratis speeltegoed, zodat je eerst gratis alles kunt uittesten en toch kans maakt op echte prijzen. Bezoek bingocams nu en claim deze €5 gratis speeltegoed nu >>

Terug naar nieuwsoverzicht