Partycasino
1

Bonussen en winacties bij OmniSlots!

Je hebt natuurlijk geen extra redenen nodig om bij OmniSlots te spelen, maar die zijn er nu wel! De Bullseye 50% reload bonus is namelijk dé reden om op zondag 29 januari 2017 een eerste storting te doen. Je krijgt dan op maandag 30 januari 2017 een bonus van maar liefst 50% (tot maximaal $200,-) én nog eens 10 gratis spins op de Slot van de week. Stort dus minimaal 30 dollar om deel te nemen!

Nieuwe jackpot slot: Divine Fortune

Zet jij een stap in de oude Griekse wereld met de nieuwe video slot Divine Fortune? Deze slot heeft maar liefst drie verschillende jackpots waarvan één exclusieve mega jackpot!

Valentijn winactie

Op woensdag 1 februari begint de Valentijn winactie. Met deze zogenaamde Valentine's Wish promotie maak je kans op je absolute droomdag met Valentijn, met een waarde van €500,-. Wil je kans maken? Stort minimaal 25 euro tussen 1 en 10 februari en like de facebookpagina van OmniSlots. Vergeet ook niet om je Valentijnswens in te vullen via het actieformulier.

Nog meer nieuwe slots op OmniSlots

OmniSlots wil je graag blijven verrassen met nieuwe slotmachines. Daarom kun je vanaf 1 februari spelen op de Secret Romance en de Fruit vs. Candy slot. Op 9 februari wordt de Joker Pro gelanceerd en later in de maand, op 23 februari, kun je losgaan op de Wild Wild West : The Great Train Heist. Deze slot is net zo spannend als hij klinkt!

Terug naar nieuwsoverzicht