1

Caribbean Adventure - Speel nu bij Fruits4real

Bent u klaar voor een nieuw avontuur? Heeft u genoeg van saaie gokkasten die al jaren hetzelfde zijn? Maak dan nu kennis met Caribbean Adventure, de nieuwe gokkast van Fruits4Real. Het is een nieuwe gratis online meerspeler waarop u gelijktijdig op 2 rollen kunt spelen. Caribbean Adventure werkt als volgt: u kunt credits van de balance meter overzetten naar één of beide Caribbean Adventure gokkasten. Wanneer u op start drukt gaan de rollen draaien en ziet u de winst op de winbank verschijnen. Per kast kunt u maximaal 40 credits inzetten en wanneer u per kast op 4 rollen boven speelt zijn er 2 x 27 wincombinaties. De maximale winst is 800 credits!

Mystery prijs

800 credits zijn leuk, maar Fruits4Real gooit er nog iets bovenop. Het idee achter het spel is dat u naar de Caribische Zee gaat om verborgen schatten te veroveren. Wat is er nou leuker dan echte schatten vinden? Niets, vindt Fruits4Real en daarom worden er bij bepaalde symboolcombinaties een bonusprijzen oftewel mystery prijzen weggegeven. Dus, gaat u verborgen schatten opgraven op een Caribisch eiland?

Fruits4Real

Fruits4Real heeft prachtige gokkasten die u keer op keer zullen verbazen. Door een grote investering in de technische aspecten hebben de fruitautomaten van Fruits4Real allemaal een perfecte werking. Er is namelijk niets zo vervelend als een gokkast die niets doet. Probeer de

Terug naar nieuwsoverzicht