1

Dit weekend: Kings Bonus bij Omni Slots

Ben jij al bekend met het nieuwste online casino Omni Slots? Omni Slots bracht onlangs meer dan 80 verschillende spellen op de markt waaronder oude bekende als Blackjack en Poker, maar ook gloednieuwe spellen van Betsoft en Endorphina. Al deze spellen kun je online via de website spelen waar en wanneer je maar wilt. Beginnende of ervaren, voor de lol of voor echt geld, er is voor ieder wat wils!

Bonus van koningsformaat

Vanzelfsprekend heeft ook Omni Slots regelmatig aantrekkelijke acties en bonussen. Bij aanmelding ontvang je al een welkomstbonus die op kan lopen tot maar liefst 300 euro! Maar waar het dit weekend echt om draait, is de Kings Bonus. Koningsdag staat weer voor de deur en dat is een goede reden voor een feestje en hoge prijzen. Wat houdt de Kings Bonus nu precies in? Op 25, 26 en 27 april ontvangen spelers op hun eerste storting van de dag een bonus van 25%. De slimme rekenaars onder ons weten nu dat wanneer je zaterdag, zondag en Koningsdag 20 euro stort, je daar in totaal een bonus van 15 euro bovenop krijgt. En daar heb je helemaal niks extra's voor hoeven doen. Dat voelt als een echte koning toch?

Het hele weekend koningsfeest

Het minimale stortingsbedrag is 20 euro, maar om alvast in de stemming te komen, kun je per dag een maximale bonus van 200 euro ontvangen. Na drie dagen is dat dus een bonus van 600 euro! Had je nog geen plannen voor Koningsdag? Dan kom je die vrije dag nu wel door met de allernieuwste spellen van Omni Slots en vier het hele weekend verjaardag van onze koning.

Terug naar nieuwsoverzicht