1

Golden Key Toernooi bij Bingocams

Bij Bingocams is het Golden Key Toernooi van start gegaan. Tijdens dit toernooi maak je kans op de hoogste bingojackpot ooit, een pot van maar liefst €50.000,- cash! Het toernooi is al op 1 april gestart, dus wacht niet langer maar speel mee!

Hoe win je de jackpot?

Om kans te maken op de gedeelde pot van €50.000,-, dien je mee te doen aan verschillende evenementen. Tijdens deze evenementen moet je zo veel mogelijk gekleurde sleutels verzamelen. Één van die gekleurde sleutels is de Golden Key, welke toegang geeft tot de finale op 3 juli 2015. Kom je in de finale, dan kun je 1 x €30.000,- en 2 x €10.000,- winnen, helemaal voor jezelf! Er zijn verschillende manieren om sleutels te verzamelen, of beter gezegd, verschillende kamers. Zo zijn er speciale sleutelkamers, gratis sleutelkamers en jackpotkamers. Op de website van Bingocams lees je precies welke sleutel je waar kunt vinden, en wat je met iedere sleutel kunt. Via onderstaande banner ga je direct naar de website.

Key Leaderboard

Tijdens het Golden Key Toernooi kun je niet alleen de jackpot winnen, maar maak je ook kans op extra prijzen. Diegenen die de meeste sleutels hebben verzameld en daarmee in de top 3 komen te staan, maken kans op een Samsung Ultra HD tv ter waarde van €1500,-, een Barbecue Big Green Egg Large ter waarde van €1150,- en een Panasonic compactcamera Lumix DMC-FZ1000 ter waarde van €850,-. Zulke prijzen laat je toch niet liggen?

Doe mee aan het Golden Key Toernooi van Bingocams en strijd t/m 1 juli voor een plek in de finale!

Terug naar nieuwsoverzicht