1

MyJackpotCasino heeft een nieuw jasje gekregen

MyJackpot heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Er zijn verschillende dingen verbeterd. Zo is het design helemaal aangepast voor een frissere uitstraling en is er gezorgd dat spelers een betere spelerservaring hebben. Daarnaast is de mobile website zodanig geoptimaliseerd dat de mobiele spelers ook onderweg goed kunnen spelen.
Speel jij al langer bij MyJackpot of heb jij al ervaring met spelen bij andere sites? Dan ga je de verbetering van de spelerservaring zeker ervaren.

De welkomstbonus van MyJackpot

Om de lancering van de nieuwe website te vieren, geeft MyJackpot een zeer aantrekkelijke welkomstbonus voor iedere nieuwe speler die zich registreert. Met deze welkomstbonus kan je tot een bedrag van €250 aan bonus ontvangen. Daarnaast kom je als nieuwe gebruiker nog in aanmerking voor 50 spins.
MyJackpot beloont niet alleen de nieuwe klanten, ook de vaste klanten krijgen een beloning naar aanleiding van de websiteaanpassingen. Deze vaste spelers krijgen namelijk 10 + 50 gratis spins voor het spel TwinSpin. Het loyaliteitsprogramma is ook verbeterd, dus als trouwe speler kom je niets tekort.

VIP club lidmaatschap

Vaste spelers worden namelijk goed beloond met een zogenaamd VIP club lidmaatschap. Met dit club lidmaatschap krijg je maandelijks een uitnodiging om mee te doen aan bijzondere, unieke en exclusieve events. Daarnaast worden er dagelijkse bonussen aangeboden. Deze bonussen kunnen bestaan uit gratis spins, stortingsbonussen en flinke kortingen in de loyalty shop. In deze shop kan je extra bonussen kopen van je gespaarde loyaly punten.

XP bonus

MyJackpot heeft een nieuwe soort bonussen geïntroduceerd. Met deze bonus verzamel je XP points en met deze punten kan je groeien in XP levels. De punten spaar je automatisch en hier hoef je dus helemaal niets voor te doen. Elke keer wanneer je een XP level omhoog gaat, kun je extra loyalty points of gratis bonussen verdienen.

Terug naar nieuwsoverzicht