1

Nieuw in het aanbod van Omnislots: Omni Spinner!

Maak dubbel kans op mooie geldprijzen met de nieuwe Omni Spinner slotmachines! Deze nieuwe multi-player slotmachine is de allernieuwste Omni aanwinst. Het grote verschil tussen de Omni Spinner en de oudere varianten is dat er met een nieuwe formule wordt gerekend waardoor het extra spannend is om te spelen op de Omni Spinner.

Dubbel spel spelen op de Omni Spinner

Omni Spinner bestaat uit twee afzonderlijke slotmachines die elk weer bestaan uit drie rollen. Je kunt setjes van 10 credits aan je account toevoegen en vervolgens kun je beginnen met spelen door op START te klikken. Je kunt de slots afzonderlijk spelen, maar het speciale aan de Omni Spinner is juist dat je de twee slots tegelijk kunt spelen. Wil jij ook liever met twee slots tegelijk spelen? Dat kan met slechts één druk op de knop: klik dan op de DOUBLE START knop en maak twee keer zoveel kans op twee keer zoveel geld! Daarnaast speel je sneller en spectaculairder op deze leuke slotmachines, dus probeer de Omni Spinner vooral een keertje uit!

Echt geld of playmoney

Je kunt zowel voor echt geld als voor playmoney spelen. Wil je de Omni Spinner eerst leren kennen? Speel dan eerst een paar keer met playmoney, waarna je kunt overstappen op echt geld voor de fijne prijzen! Wil jij twee keer kans op mooie geldprijzen? Wil je de spanning en sensatie ervaren van de Omni Spinner? Speel dan snel!

Terug naar nieuwsoverzicht