1

Nieuw van Fruits4Real: Mystic Mysteries

Er is weer nieuwe fruitautomaat bijgekomen waar op jij helemaal los kan gaan en vele prijzen mee kan winnen. In de collectie van Fruits4Real is namelijk de nieuwste speelautomaat toegevoegd die als de Mystic Mysteries door het leven gaat. Heel mysterieus. Het is een high stakes kast met diverse opties om interessant affiliate inkomsten mee te verkrijgen. Z'n 40 credits per spin.

De mogelijkheden van deze fruitautomaat

De spelers van de Mystic Mysteries kunnen in het onderspel max 200 punten verdienen en in het topspel kan er gewonnen worden tot 2000 punten. Om deze scores te bereiken dient er wel een goede inzet te zijn. In het bovenspel kan er gespeel worden met een inzet tot 40 punten en in het onderspel kan er al begonnen worden met een punt per spin van de Mystic Mysteries. Binnen de Fruits4Real fruitautomaten is dit de speelautomaat waarbij de hoogste inzetten gedaan kunnen worden. Deze hogere inzetten leiden voor jou als affilaite natuurlijk voor mooiere omzetten.

Dit weekend een bonus actie

Ter lancering van de Mystic Mysteries is er aankomend weekend een marathon ingelast waarbij er een bonus ontvangen kan worden. Het gehele weekend krijgen de spelers van Mystic Mysteries bij een storting vijfentwintig procent bonuscredits. De fun player die al actief zijn krijgen een interessant bonus dit weekend, deze groep ontvangt namelijk vijfentwintig speelcredits waarmee de nieuwste fruitautomaat uitgeprobeerd kan worden met echt geld. Ook voor de nieuwe spelers die zich aan melden als fun player ontvangen deze extra bonus. De actie loopt van vrijdag tot en met zondag. Kijk op onze

Terug naar nieuwsoverzicht