1

Ontdek het country leven, de Zuid-Amerikaanse jungle en het Verre Oosten

Het Amsterdams Casino heeft weer goed uitgepakt met drie spiksplinternieuwe slots. Met de Dolly Parton game beleef jij het countryleven als nooit tevoren, bij Firestorm begeef je je in een oude ruïne in Zuid-Amerika en dankzij the mooie graphics van Sinbad waan jij je in het Verre Oosten.

Dolly Parton Slot

Als je van countrymuziek houdt, dan houdt je van Dolly Parton. En als je van Dolly Parton houdt, dan houdt je van het Dolly Parton slot. Terwijl je prijzen wint in dit slot, luister je naar de grootste hits van Dolly Parton. Niet alleen de muziek van Dolly Parton horen we terug, ook exclusieve opnames van clips en optredens verschijnen af en toe in beeld. Prijzen winnen en een hoge amusementswaarde. Wat wil je nog meer?

Activeer Zuid-Amerikaanse maskers

Win hoge bonussen in een ruïne in de jungle. Met 5 rijen, 25 lijnen en fantastische graphics ziet de game er heel gaaf uit! Aztec ruines en jungles zijn een erg populair thema en Quickspin heeft daar goed op ingespeeld. Door de maskers te activeren kun je hoge bonussen ontvangen en is het niet alleen leuk om te spelen, maar kun je ook nog hoge prijzen verdienen.

Herleef een oude zeelegende Sinbad

Sinbad is de oude legende uit het sprookje Duizend-en-een-nacht en beleefde veel avonturen. Het Sinbad Slot is gebaseerd op al deze avonturen en neemt je mee op een onvergetelijke reis op een schip. Het slot heeft drie verschillende gratis spinbonussen die elk gebaseerd zijn op een avontuur van Sinbad. Wil jij het leven van een oude zeelegende eens herleven?

Terug naar nieuwsoverzicht