1

De nieuwste aanbiedingen en te gekke games!

Zowel Netent als Omni Slots komt weer met te gekke aanbiedingen en nieuwe games. Een week vol acties, de game over het 'lelijke eendje' en het winnen van grote geldbedragen. Lees hier welke aantrekkelijke aanbiedingen en games jij kunt verwachten.

Party time! Omni Slots viert 2-jarig bestaan

Omni Slots pakt haar 2-jarig bestaan groots aan en doet dit met een week vol aanbiedingen. Dit doen zij door te beginnen met maar liefst 50 free spins te geven op 'the Slot of the week': Mega Money Multiplier en de week eindigt met een weekend waarin je geldbedragen van €10 tot €100 kunt winnen. De actieweek loopt van maandag 15 mei t/m zondag 21 mei.

Alle informatie over de regels die gelden per bonus vind je op de website van Omnislots. Zorg dat je deze te gekke week niet mist en profiteer van de leukste acties!

De nieuwste Netent gokkast: Scruffy Duck

Netent komt weer met een nieuwe gokkast genaamd Scruffy Duck. Zoals de naam al zegt, gaat deze game over het lelijke eendje die uiteindelijk in de mooiste zwaan verandert. De video slot kun je spelen op alle apparaten en bevat 5 rollen en 15 winlijnen. In het basisspel kun je de Free Spins-functie uitbreiden, waarmee je toegang krijgt tot 5 bonusfuncties. Hieronder vallen 3x multipliers, Colossal Wilds, low value symboolverwijzingen en maximaal 5 willekeurige wilds per vrije spin. Ook kun je gratis 2 spinsfuncties combineren om een bedrag tot maar liefst 1200 keer jouw inzet te ontvangen!

€46.000 winnen met 1 spin? Het kan!

Omni Slots maakte bekend dat één van hun spelers maar liefst €46931,25 heeft gewonnen met het inzetten van één spin (€35) op de game Greedy Goblins! Deze enorme winst maakt dit slot het meest populaire slot van dit moment. Doe hetzelfde als deze gelukkige winnaar en wie weet win jij een nóg hoger bedrag!

Terug naar nieuwsoverzicht