1

Een geweldige december bij Omni Slots

Het spelen bij Omni Slots was altijd al leuk, maar in de maand december is het een stuk spannender geworden. Spelers hebben de mogelijkheid om een geweldige reis te winnen voor twee personen naar Rovaniemi, Finland. Dit is de officiële woonplaats van de enige echte Kerstman en dus een must-see voor elke kerstliefhebber. Je zal drie nachten in een Arctic Glass iglo overnachten en je hebt de mogelijkheid om het geweldige Noorderlicht (Aurora Borealis) mee te maken.

Hoe doe je mee?

Meedoen is hartstikke makkelijk en werkt als volgt: elke 25 euro die je stort bij OmniSlots in de maand van december geeft jou één lot. Op 4 januari 2016 wordt de prijs verloot en is het hopen dat je hebt gewonnen. De gelukkige winnaar krijgt de prijs zo snel mogelijk na het winnen zodat hij of zij gelijk kan genieten van zijn of haar prijs.

Wat win je allemaal?

Als je wint krijg je allereerst een retourticket naar Rovaniemi. Ook krijg je drie overnachtingen voor twee personen in een Glazen Iglo. Vervoer tussen het vliegveld en het hotel is ook al helemaal geregeld dus je kunt gemakkelijk genieten van de vakantie zonder ook maar iets te hoeven regelen. Daarnaast krijg je ook nog eens 500 euro om in Finland uit te geven in de verschillende winkels. Ben jij deze december de grote winnaar? We zullen zien!

Terug naar nieuwsoverzicht