1

Event Horizon: futuristische fruitmachine van Omni slots

Heb jij wel even genoeg gehad van die standaard fruitautomaten? OmniSlots komt met een nieuwe futuristische fruitautomaat, maar met de welbekende fruitsymbolen. Je blijft dus kersen en tienen verzamelen, want dat is het meest herkenbaar, maar met meer bonussen en een nieuwe look: Event Horizon!

Ongekend grote kansen

Elke draai worden er willekeurig twee rollen gekozen die synchroon draaien. Wanneer je op de eerste rol een 7, een J en een BAR hebt, heb je dat op de tweede rol hetzelfde. Weet je wat dat betekent? Dat het je winkansen enorm vergroot! Je hoeft dan nog maar een symbool te verzamelen dat overeenkomt met de twee synchroon draaiende rollen en je hebt al prijs. Uiteindelijk kun je met 25 lijnen maar liefst 243 combinaties waarmee je prijzen wint. Kortom: een goed uitbetalende gokkast waarmee je nooit uitgespeeld raakt.

Speel thuis of onderweg

Alle spelers die in de laatste twee maanden een storting hebben gemaakt, ontvangen 50 gratis spins zonder dat ze daar maar iets voor hoeven te doen. Deze 50 free spins verschijnen als een 5 euro bonus op je account en dit kan gebruikt worden voor alle games van Omnislots. Veel spellen van Omnislots en ook Event Horizon kun je thuis op je desktop of onderweg op je mobiel spelen. 

Terug naar nieuwsoverzicht