1

Extra bonussen bij Omni Slots!

Bij Omni Slots verwennen ze hun spelers graag met wat leuke extra's. Zo ook dit weekend: je kunt maar liefst 20 free spins ontvangen op de fantastische slotmachines Hot as Hades en Chain Mail. Om het feest compleet te maken doen ze er nog een schepje boven op: wanneer je zaterdag of zondag je eerste storting doet, dan ontvang je een dubbele bonus van 25% tot wel €200,-.

20 Free Spins op Hot as Hade

Alle spelers die €20,- of meer hebben gestort in de maand augustus tot nu, otnvangen 20 gratis spins op Hot as Hades. Je ontvangt ze op 5 september. Heb je dus een storting gedaan tussen 1 augustus en 3 september? Log dan zaterdag in en speel met je gratis spins!

20 Gratis spins op Chain Mail

Op maandag 7 september kun je de bonussen innen van alle stortingen die je in het komende weekend hebt gedaan. Alle spelers die gebruik hebben gemaakt van de Triple Bonus Deal op zaterdag en zondag, ontvangen hun 20 gratis spins op maandag 7 september, vóór 12:00u. Je krijgt een e-mail met het bericht of je ook deze 20 gratis spins mag bijschrijven.

25% bonus tot maximaal €200,- op zaterdag en zondag

Stort jij je eerste geldbedrag op zaterdag of zondag? Dan ontvang je een mooie bonus van 25% , tot maximaal €200,-! Het is ontzettend eenvoudig: ga naar de kassa, kies de bonus Triple Bonus Deal in stap 2 en rond de storting af. De bonus wordt dan automatisch bijgeschreven op je account. Gemakkelijker kan niet!

De grote kleine lettertjes:

  • Alleen spelers die €20,- of meer hebben gestort in de periode 1-08-2015 tot 3-09-2015 zullen de gratis spins ontvangen op zaterdag.
  • De Triple Bonus Deal van 25% is alleen geldig wanneer je een eerste storting doet op 5 of 6 september 2015.
  • Minimale storting is €20,- en de maximaal te verkrijgen bonus is €200,-.
  • Bonus voorwaarden zijn van toepassing
Terug naar nieuwsoverzicht