1

Feest bij Omni Slots!

Heb je zin in feestje dit weekend? Dan moet je bij Omni Slots zijn! Iedere speler krijgt een bonus van 25% op de eerste storting van de dag (zaterdag en zondag). Hoe wordt dit feest verder gevierd? Dat lees je hieronder.

Slots Jam Bonus

Het feest bij Omni Slots wordt de 'Slots Jam Bonus' genoemd. Als je gebruik wilt maken van deze bijzondere bonus moet je aankomend weekend, op zaterdag of zondag, een storting van minimaal € 20,- doen bij Omni Slots. Je krijgt dan een bonus van 25% op je storting (maximaal € 200,-). Dit betekent dat als je bijvoorbeeld € 50,- stort, je een bonus krijgt van € 12,50. Je totale speelgeld is dan € 62,50. De € 12,50 krijg je dus helemaal voor niets! Dit proces gaat door totdat een bonusbedrag van € 200,- is bereikt. Daar kun je aardig wat slots mee spelen!

Hoe werkt het?

Hoe krijg je de bonus? Dat is eenvoudig. Je logt je in (of maakt een account aan, indien je die nog niet hebt) en 'claimt' je bonus (nadat je de storting hebt gemaakt). Beslis verstandig welk bedrag je wil storten. De bonus krijg je namelijk alleen op de eerste storting van de dag! De actie is geldig op 1 en 2 augustus.

Kom snel naar Omni Slots!

Terug naar nieuwsoverzicht