1

Heb je al meegespeeld aan het Golden Key Toernooi?

Doet het Golden Key toernooi bij jou nog een belletje rinkelen? Niet? Dan wordt het tijd dat je gauw mee gaat doen, want het toernooi loopt nog maar tot 3 juli en je maakt kans op wel 50.000 euro cash! Het enige wat je hoeft te doen is de juiste sleutels te bemachtigen en het liefst die éne gouden sleutel die de deuren opent naar de jackpot.

Gouden sleutel, gouden prijzen

Het toernooi is in volle gang en je maakt nog steeds kans op 30.000, 10.000, een Green Egg een Compactcamera en een Samsung Ultra HD. Je maakt kans op deze fantastische prijzen door die ene gouden sleutel te bemachtigen. Dit doe je door elke maandag en donderdag in The Golden Key te spelen. Wanneer je de gouden sleutel hebt kom je in de finale en daar maak je kans op die jackpot!

Kom in die gouden finale en win de jackpot!

Maar er zijn meer mogelijkheden om die gouden sleutel te krijgen. Heb je een groene, rode en blauwe sleutel, dan kun je deze omzetten tot een gouden sleutel waarmee je alsnog toegang hebt tot die grote gouden finale! De verschillende kleuren sleutels kun je verdienen op verschillende tijdstippen in verschillende kamers: de rode sleutel elke woensdag om 22:00, de groene elke dinsdag om 22:00 en de blauwe elke vrijdag om 22:00. Start je weekend goed en pak die sleutels!

Terug naar nieuwsoverzicht