1

Paasvakantie en geldprijzen winnen bij Prime ScratchCards!

Wilt u kans maken op een Paasvakantie voor twee personen geldprijzen met een totale waarde van €650,-? Dat is mogelijk bij de Extravagante Paasloterij van Prime Scratchcards! Iedere keer wanneer u geld stort tijdens de promotie periode (24 maart t/m 21 april) ontvangt u een loterijticket. Ieder ticket doet mee met twee geweldige trekkingen.

De trekkingen en prijzen

De eerste trekking is de dagelijkse loterij, welke beschikt over een prijzenpot van €650,-. De eerste prijs ontvangt €350,-, de tweede prijs gaat naar huis met €200,- en de derde winnaar ontvangt €100,-.
De tweede trekking is de speciale paasvakantietrekking, waar één persoon de gelukkig winnaar wordt van een paasvakantie voor twee personen.
Hoe meer tickets u verzamelt, hoe meer kans u maakt op de geldprijzen en de vakantie prijs!

Over Prime ScratchCards

Op Prime ScratchCards vindt u een ruim aanbod van online kraskaarten met directe winkansen. Er bevinden zich meer dan 150 games op de site, dus u vindt absoluut een spel dat u leuk vindt. De prijzen kunnen oplopen tot een geweldige €1miljoen! Verder is de site favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Ook de meertalige help functie (via telefoon, chat en email) die 24/7 bereikbaar is, zorgt voor een grote schare fans. Tevens betaalt de website zeer snel uit en beschikt Prime ScratchCards over een zeer vooraanstaand VIP programma.

Terug naar nieuwsoverzicht