1

Space Race Bonus van Omni Slots!

Dit weekend staat er weer een fijne bonus bij Omni Slots op je te wachten. Trek je ruimtepak maar aan en maak je klaar voor een reis naar een ultieme game experience bij Omni Slots!

Dit weekend: 25% deposit bonus tot €200!

De Space Race Bonus biedt je de mogelijkheid om op vrijdag, zaterdag en zondag een 25% bonus tot €200,- met de eerste storting van de dag. Ga naar de kassa van Omni Slots en klik op de bonus “Space Race” in stap 2. Wanneer je vervolgens je storting bevestigt, dan wordt de bonus meteen bijgeschreven op je account!

Extra bonus: 20 gratis spins op de Max Damage slot!

Naast de deposit bonus hebben we ook nog een extra bonus: We geven maar liefst 20 free spins op de Max Damage slot aan iedere speler die op twee van de drie dagen gebruik heeft gemaakt van de Space Race Bonus! Je ontvangt bericht per mail wanneer je aanspraak kunt maken op de Free Spins, en de gratis spins worden dan aanstaande maandag bijgeschreven op je account.

Dat zijn dus twee bonussen, dus twee keer extra kans om te winnen! Ook kans maken? Stort op Omni Slots, speel en WIN!

De grote kleine lettertjes:

  • De 25% deposit bonus geldt alleen op de eerste storting op vrijdag 27 november 2015, zaterdag 28 november 2015 en zondag 29 november 2015.
  • Minimale storting bedraagt €20,-.
  • Maximale bonus bedraagt €200,-
  • De Space Race Bonus kan niet worden gebruikt in combinatie met andere bonussen
  • Bonus voorwaarden zijn van toepassing.
Terug naar nieuwsoverzicht